Links

In dit onderdeel vind je een overzicht van sites die informatie bieden over onderwerpen die van ver of nabij te maken hebben met het proces van het verwerven en/of bouwen of verbouwen van een eigen woning.
Het is niet de bedoeling hier een platform te bieden voor producenten en leveranciers van alle mogelijke bouwproducten en -diensten (die vind je zelf wel) maar objectieve en relevante informatie te bieden voor de particuliere kandidaat (ver)bouwer.

De korte beschrijving van de sites zorgt ervoor dat je weet wat je kan verwachten en bespaart je tijdverlies door lukraak te gaan surfen.
Elke link opent in een nieuw venster zodat je zonder problemen naar de Bouwsite terugkeert.
De rangschikking van de sites volgt grotendeels de indeling van "de Bouwgids". Een eerste deel omhelst alles wat het (ver)bouwen vooraf gaat, nl. plannen, kopen van een pand of een bouwgrond, en voorbereiden, een tweede deel spitst zich toe op het eigenlijke bouwproces.
Klik hiernaast op het onderwerp van je keuze voor interessant en doelgericht surfgenot.
Bezocht je zelf een site die de moeite waard is opgenomen te worden in onze lijst, aarzel niet ons hiervan via een mailtje op de hoogte te brengen, we nemen zeker en vast een kijkje.

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?